Sesongstart 2014

Da er båtsesongen i gang for mange og vi ser fram mot en lang og fin båtsesong. Mjøsa fortsetter å stige men med de prognoser vi har i skrivende stund vil anlegget vårt klare seg bra. Løpende vurderinger og nødvendig arbeid gjøres så lenge vannet stiger.
Mye flott dugnadsarbeid er allerede utført som rydding av trær og busker ved innkjøringen til Tjuvholmen, vedlikehold av bryggeanlegg, utskifting av det ødlagte elemetet på brygge 5, nytt ventilasjonsanlegg og innredning på Kroa og mye mer. Det vil også bli en utvidelse av vårt anlegg med nytt element på brygge 6 og brygge 4. Dette er 12 nye plasser som vil bli omsatt ila sommeren. Flere dugnader blir det utover sommeren så jeg henstiller våre medlemmer til jevnlig og sjekke vår dugnadskalender.

Mange aktiviteter vil forgå på Kroa og ellers på Tjuvholmen denne sommeren. Jeg kan nevne:

• Nytt Sommershow over 4 uker med Vazelina og Fridjof – Premiære 12 juni
• Allsang på onsdager med start 25. Juni
• Flere komserter men den ”viktigste” med Dance with a Stranger lørdag 26 Juli
• 2 August blir det Båtrace på Mjøsa med bane utenfor moloen på Tjuvholmen og depot på grusplassen ved utheisingsrampa.

Dette bare for å nevne noe. Det vil være behov for vakter og manskap til rigging på konserten samt vakter på land og til vanns under båtracet. Flere detaljer blir lagt ut senere. Jeg håper alle medlemmer setter pris på disse aktivitetene og denne positive eksponeringen av Tjuvholen og HBF 

Ha fortsatt en God Båtsommer
Mvh Yngve