Vaktbåttjeneste på Mjøsa

Hamar Båtforening har fått forespørsel om noen kan/vil delta på vaktbåttjeneste ved legging av sjøledning: VAKTBÅTTJENESTE PÅ MJØSA 4.-6.oktober. – INNTEKT TIL DIN LOKALE FORENING Mjøsa Båtforbund ønsker bistand til vaktbåttjeneste på Mjøsa 4.-6.oktober i forbindelse med sjøledningsarbeid. Oppdraget er på vegne av ØPD AS og Gjøvik kommune. Dette er en god anledning til å … Les mer »

Årsmøte 2020 (Sesong 2019)

Årsmøte i Hamar båtforening ble avholdt 22. juni kl 18:30 på Tjuvholmen Kro (teltet). Agenda: Åpning. Godkjenning av innkalling, valg av møteleder og referent. Årsberetning Fastsetting av kontingent, havneavgifter og eventuelle andre avgifter Revidert regnskap og budsjett Innkomne saker Valg Protokoll Årsmøte 2020