Bobilparkering/ Camper parking

Bobilparkeringen vil fra 14. september ha begrenset kapasitet siden plassen brukes til vinteropplag av båter. Heising vil i hovedsak foregå på ukedager, men man må være forberedt på å måtte flytte bobilene slik at de ikke er til hinder for trucken.  Parkeringen vil stenge i løpet av oktober The Camper-parking will have limited capacity from September … Les mer »

Årsmøte 2020 (Sesong 2019)

Årsmøte i Hamar båtforening ble avholdt 22. juni kl 18:30 på Tjuvholmen Kro (teltet). Agenda: Åpning. Godkjenning av innkalling, valg av møteleder og referent. Årsberetning Fastsetting av kontingent, havneavgifter og eventuelle andre avgifter Revidert regnskap og budsjett Innkomne saker Valg Protokoll Årsmøte 2020

Parkering Tjuvholmen

Det er til tider mange biler og bobiler parkert på Tjuvholmen. Vi oppfordrer både medlemmer og bobiler til å ta hensyn slik at de ikke er til hinder for hverandre. Dersom plassen er full oppfordrer vi til at biler parkeres på grusplassen ved roklubben. Her er det ordinære kommunale takster som gjelder. Ca. 50,-/døgn, gratis … Les mer »

Bobilparkering

Hamar Båtforening’s bobilparkering er den eneste etablerte i Hamar, med flott beliggenhet ved Mjøsa. Plassen ligger idyllisk til, vestvendt og med gode solforhold langt utover kvelden. Det tar ca. 5 minutter å gå til sentrum, hvor du finner alle transportmidler: tog, buss og taxi. I tilknytning til bobilparkering/båthavn finnes det en kro/restaurant, her kan du få … Les mer »