Bobilparkering

Hamar Båtforening’s bobilparkering er den eneste etablerte i Hamar, med flott beliggenhet ved Mjøsa.

Plassen ligger idyllisk til, vestvendt og med gode solforhold langt utover kvelden.
Det tar ca. 5 minutter å gå til sentrum, hvor du finner alle transportmidler: tog, buss og taxi.
I tilknytning til bobilparkering/båthavn finnes det en kro/restaurant, her kan du få kjøpt både mat og drikke.
Ønsker man å bade eller sole seg, kan man vandre en tur til Koigen, kun 5 minutters gange.
Her finner du fine turstier hvor du kan spasere bort til Hedmarksmuseet og Jernbanemuseet.
Hamar Båtforening’s bobilparkering er åpen i tiden 1. juni og til 30. september.

• GPS: N60˚ 47.286 Ø11˚04.247
  • Kart: https://www.google.no/maps/place/60°47’17.9″N+11°04’16.6″E
  • Adresse: Brygga 12, 2317 Hamar
  • Pris: € 20NOK 190 pr. døgn (Betales på Tjuvholmen Kro ved ankomst)
  • Strøm: ja, 6 uttak
  • Fylling av vann: ja*
  • Tømming av toalett: ja*
  • Tømming av spillvann: ja*
  • Søppeltømming: ja
  • Toalett: ja
  • Dusj: ja)
  • Antall plasser: ca 20
  • Adkomst:Når du kommer inn til Hamar sentrum er det jernbaneundergangen nær Tjuvholmen for biler under ca 3 meter. Det er 100 m nord for jernbanestasjonen ved Victoriahaven, litt lenger nord ved Skibladerbrygga og ved rundkjøringa ved Koigen, alle tre i sentrum. Har man en høyere bobil, følg jernbanetraseen videre nordover til Maxi storsenter der Vognveien går under jernbanen. Det finnes også enda en undergang lenger nord ved Storhamar kunstgressbane.
  • Annet: Grillplasser tilgjengelig

*) Tømmestasjon og vannpåfylling ved innkjøring til båthavna, (Marinesenteret).

Booking/Bestilling
Bestilling av plass er ikke mulig, men vi har et stort område så det er vanligvis ikke noe problem å finne en plass.

Bobilparkering